09262020sub
Last updatepet, 25 sep 2020 9pm

Sport

Skandal u Njemačkoj: Slavni klub izbačen, fudbaler fizički napao navijača (VIDEO)

Vrijeđali su me u mom rodnom gradu. To nije problem. Problem je što su mi vrijeđali porodicu, suprugu, ćerke. Jednostavno, eksplodirao sam, napisao je Toni

Foto: Printscreen

Povratak gledalaca na tribine definitivno nije legao jednom fudbaleru. Dinamo iz Drezdena slavio je 4:1 protiv HSV (2:0 na poluvremenu) u njemačkom kupu, ali rezultat utakmice je posljednji "podatak" koji se prepričava.

Naime, jedan od fudbalera gostujućeg odlučio je da se fizički obračuna sa navijačem na tribini!

Pao je nekad moćni HSV sa čak 4:1, izbačeni su iz kupa, a posebno emotivan u tom susretu bio je Toni Leistner, branič gostiju, jer je igrao protiv svog bivšeg kluba.

A kako navijači naviše "vole takve", bio je na meti navijanja cijelu utakmicu, a onda mu je u jednom trenutku pukao film. Iznenada je prekinuo davanje izjave nakon utakmice, počeo da se penje po tribinama, a onda je doslovno objema rukama zgrabio jednog od navijača i oborio ga na zemlju.

"Vrijeđali su mi porodicu i izgubio sam kontrolu”, rekao je ubrzo nakon incidenta.

“Izvinjavam se zbog svog neprimjerenog ponašanja. Ovo se više neće ponoviti bez obzira kakve mi uvrede budu govorili", primirio se Toni, koji se obratio putem Instagrama.

"Vrijeđali su me u mom rodnom gradu. To nije problem. Problem je što su mi vrijeđali porodicu, suprugu, ćerke. Jednostavno, eksplodirao sam", napisao je, prenosi “Jutarnji list”.

Kazna još nije objavljena, a nema sumnje da će biti velika...

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE