08042020uto
Last updatesub, 01 avg 2020 4pm

Sport

FK Jezero: Navijači su bodrili klub sa privatnog posjeda, a ne sa tribina, policija je bila upoznata na vrijeme

Ako je to bilo kažnjivo iz nekog razloga, i ako je trebalo da ih neko sprječava u tome, onda je to bila nadležnost drugih institucija, a ne Uprave kluba. Čitav Plav se ponosi podvigom i istorijskim rezultatom našeg kluba, a posebno poštenjem, ličnim i profesionalnim integritetom Nihada Canovića i Ervina Tošića, i to niko nikakvom prijavom ne može da dovede u pitanje, pa ni oni kojima je očigledno ovaj rezultat zasmetao. U konačnom, srećna okolnost je u tome što se svi mi u Plavu jako dobro znamo, piše u saopštenju

Foto: FK Jezero

Fudbalski klub (FK) Jezero u potpunosti odbacuje navode iz krivične prijave koju je policija u Plavu danas podnijela protiv predsjednika i sportskog direktora kluba.

“Uvjereni smo da takav čin ne služi na čast nikom, a pogotovo ne njenim potpisnicima. Najbolji demant navoda iz prijave je dao delegat Miloš Jovović koji je bio prisutan na utakmici, a koji je nedvosmisleno u svom zvaničnom izvjestaju jasno utvrdio da je ‘utakmica organizovana po smjernicama za organizaciju utakmice povodom pandemije COVID 19’. Navijači koji su tokom utakmice bodrili klub su to radili sa privatnog posjeda, a ne sa tribina, oko čega je policija na vrijeme prije utakmice bila upoznata. Šta se nakon utakmice desilo, ostaje da nagađamo”, piše u saopštenju Uprave FK Jezero.

Dodaje se da “dešavanja nakon utakmice i euforija koja je zbog istorijskog rezultata nastala nije niti bi mogla biti odgovornost rukovodstva kluba, jer naše cijenjene građane i vjerne navijače niko nije pozivao da se okupe na trgu i ulici, već su to oni samoinicijativno uradili”.

“A ako je to bilo kažnjivo iz nekog razloga, i ako je trebalo da ih neko sprječava u tome, onda je to bila nadležnost drugih institucija, a ne Uprave kluba. Čitav Plav se ponosi podvigom i istorijskim rezultatom našeg kluba, a posebno poštenjem, ličnim i profesionalnim integritetom Nihada Canovića i Ervina Tošića, i to niko nikakvom prijavom ne može da dovede u pitanje, pa ni oni kojima je očigledno ovaj rezultat zasmetao. U konačnom, srećna okolnost je u tome što se svi mi u Plavu jako dobro znamo”, piše u saopštenju.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE