01282021čet
Last updatesri, 27 jan 2021 2pm

Na Božić je dobio Džekov dres i rasplakao Italiju, a sada ga je upoznao: Pogledajte emotivan susret dječaka Davidea sa idolom (VIDEO)

Roditelji su mu za Božić kupili dres Rome s devetkom i Džekovim imenom. Kao i brojni roditelji na božićno jutro snimali su reakciju svog djeteta na poklon koji otvara. Međutim, nisu slutili šta će kod Davidea izazvati dres omiljenog igrača. Kada je, odmotavajući poklon, shvatio da je to Džekova majica, mališan se šokirao i samo ponavljao: "Džeko, Džeko..."

Đukanović: Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik je najobičnija laž i prevara

Đukanović je dodao da “gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi u stvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru”!


Milo Đukanović (Foto: Predsjednik.me)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je “objava Dritana Abazovića da je poreski dužnik najobičnija je laž i prevara”.

Abazović je jutros na Twitteru napisao da “dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Milo Đukanović duguje 12,4 miliona eura poreza državi”.

“Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti... Nema više nedodirljivih", napisao je Abazović.

Đukanović je poručio da, kao građanin Crne Gore, “ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu”.

“Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji “Global Montenegro”, koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 eura doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi 12,4 miliona eura. Dakle, Dritan Abazović, koji je trenutno i potpredsjednik Vlade, slagao je za preko 6 000 puta. I, nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako”, rekao je Đukanović.

Evo kako su glasala tri najbolja igrača današnjice: Ronaldo dao poene Messiju i Lewandowskom, a oni...

Ronaldo je dao glasove obojici suparnika. Kapiten Portugala je maksimalnih pet bodova dao Lewandowskom, tri Messiju, a jedan Kylianu Mbappeu. Messi je pak “zaboravio” Ronalda. Pet bodova dao je Neymaru, tri Mbappeu, a jedan Lewandowskom. Kapiten poljske reprezentacije i pobjednik nije glasao ni za jednog od konkurenata

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE