07032020pet
Last updatepet, 03 jul 2020 6pm

Showbiz

Još jedna zvijezda u porodici Polumenta: Šako je Adini rođeni stric i snimili su duet o kom se priča!

Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pjevala za svoju dušu... Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pjevanjem. Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom, kazao je Šako

Detalj iz spota - Adina Polumenta (Foto: Printscreen)

Za skoro tri decenije, koliko je aktivan na regionalnoj muzičkoj sceni, publika je imala priliku da se upozna sa brojnim detaljima kako iz profesionalne karijere Šaka Polumente, tako i iz njegovog privatnog života. Nije tajna da su, osim Šaka, muzički nadarena i njegova djeca, kao i ostali članovi familije, a sada je njegovim stopama riješila da krene i prelijepa Adina, njegova dvadesetjednogodišnja bratanica, koja mjesecima unazad privlači veliku pažnju na društvenim mrežama.

Ova talentovana devojka pobrala je brojne simpatije video-snimcima na kojima uživo izvodi neke od najvećih hitova kako domaće, tako i svjetske pop scene i dobila mnoštvo komplimenta na račun svog talenta, a sada je prvi put riješila da se otisne u profesionalne muzičke vode.

Adina Polumenta (Foto: Instagram)

Iako je posvećena studijama na Filološkom fakultetu, lijepa Adina riješila je da otpočne muzičku karijeru i to duetskom pesmom sa rođenim stricem.

“Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pjevala za svoju dušu... Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pjevanjem. Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom. Pjesma ‘Bijeli cvijet’ je nešto moderno, potpuno drugačije i jedva čekam da je svi čujete”, kazao je za Alo.rs Šako.

Spot je premijerno objavljen na njegovom Jutjub kanalu danas u 16 sati.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE