10242019čet
Last updatesri, 23 okt 2019 7pm

Showbiz

Čola kreće na američku turneju: Nastupiće u Njujorku, Atlanti, Čikagu, Sent Luisu, Vašingtonu i Detroitu

Prvi koncert zakazan je za 21. septembar u Atlanti, a posljednji nastup Čola će održati 5. oktobra u Čikagu

Proslavljeni pjevač Zdravko Čolić 21. septembra kreće na američku turneju u okviru koje će održati šest velikih koncerata.

Velika zvijezda stare Jugoslavije, koji je svojim pjesmama osvojio publiku širom Evrope i svuda zabilježio ogroman uspjeh, vraća se sa velikim uzbuđenjem i vjernim fanovima preko okeana.

U okviru turneje "Ono malo sreće", čiji je sponzor Er Srbija, Zdravko Čolić održaće koncerte u Njujorku, Sent Luisu, Atlanti, Vašingtonu Detroitu i Čikagu. Prvi koncert zakazan je za 21. septembar u Atlanti, a posljednji nastup Čola će održati 5. oktobra u Čikagu, piše B92.net.

Kad god je nastupao u SAD Čola je punio tamošnje dvorane, pa nove koncerte očekuje sa nestrpljenjem. Vlasnik mnogih vanvremenskih hitova i ovoga puta će se potruditi da publika uživa u njegovim čuvenim pjesmama, ali i onim novijeg datuma sa posljednjeg albuma.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...