03232019sub
Last updatepet, 22 mar 2019 8pm

 

 

Showbiz

Uskoro novi spot Sergeja Ćetkovića za pjesmu “Ljubav”

Spot će biti premijerno predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića za nekoliko dana. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama

Foto: Luštica Bay/Veri Veroza

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković, tokom proteklog vikenda snimio je spot za svoju najnoviju pjesmu “Ljubav”.

Spot je snimljen u prelijepom ambijentu mediteranskog naselja Luštica Bay i hotela Čedi (The Chedi) u Tivtu i predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop muzike na ovim prostorima.

“Ostajući dosljedan prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Sergej ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati”, saopšteno je iz agencije Magna.

Foto: Luštica Bay/Veri Veroza

Spot će biti premijerno predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića za nekoliko dana. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomjere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. Luštica Bay je bila pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere ovog ‘novog grada na Jadranu’, čija prelijepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž”, rekao je Sergej Ćetković.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...