11162019sub
Last updatepet, 15 nov 2019 8pm

Showbiz

Enisa Nikaj obradila Eminemov hit, fanovi oduševljeni (VIDEO)

Ova nadarena djevojka, koja piše pjesme za pop i hip hop muzičare, porijeklom je iz Tuzi kod Podgorice

Foto: Printscreen/YouTube

Enisa Nikaj, 22-godišnja pjevačica i tekstopisac iz Njujorka, obradila je Eminemov hit iz 2009. godine, “Mockingbird”.

Sudeći po komentarima, Enisa je odradila odličan posao.

Ova nadarena djevojka, koja piše pjesme za pop i hip hop muzičare, porijeklom je iz Tuzi kod Podgorice.

Rođena je i odrasla u Brooklynu, a diplomirala je na Brooklyn Collegeu poslovni marketing.

Enisa je već privukla pažnju muzičkih izdavača i stekla impresivan broj fanova na društvenim mrežama. Brzo je postala prepoznatljivo lice i glas, a njene naslovnice su objavljivane na društvenim platformama širom svijeta.

Strimovana je milionima puta na platformama društvenih medija kao što su Instagram, Facebook, Musically i YouTube. Njen rad je inspirisan klasičnim i vanvremenskim zvukovima Sinatre, Nine Simone, Amy Winehouse, Justin Timberlakea, Aliciae Keys, Adele, Coldplay & Jay-Zija.

Prvi singl, "Burn This Bridge", Enisa je objavila u septembru 2016. godine, a imao je više od 115.000 sinhronizovanih video zapisa napravljenih za njenu pjesmu na aplikaciji Musically, sa milionima korisnika. To je dovelo do toga da je pjesma osvojila 2. mjesto na takmičenju “Next Wave October”, a video su premijerno prikazivali Billboard i iHeart Radio.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...