11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 4pm

Showbiz

Hari Mata Hari osvojio srca Sarajlija: Pogledajte novi spot za pjesmu “Sarajevo” (VIDEO)

Zvijezda spota je predivna Sarajka Selma Smajiš koja se, kao i mnogi mladi, bori s odlukom da li da ostane u BiH ili da napusti svoju mahalu i okuša sreću negdje drugo

Foto:Printscreen

Novim spotom za pjesmu "Sarajevo", Hari Mata Hari je još jednom osvojio srca Sarajlija, ali i svih onih koji Sarajevo vole, posjećuju ga ili im je ostalo u lijepom sjećanju i pamte ga po vedrim ljudima, gostoprimstvu, mirisima i osjećaju dobrodošlice i mira.

Zvijezda spota je predivna Sarajka Selma Smajiš koja se, kao i mnogi mladi, bori s odlukom da li da ostane u BiH ili da napusti svoju mahalu i okuša sreću negdje drugo.

"Prije nekoliko mjeseci sam planirala da idem iz Bosne i to do zime, ali jednostavno sam se predomislila i odlučila da ostanem, jer me ovdje veže toliko uspomena, jer volim Bosnu i Hercegovinu, a pogotovo Sarajevo. Odrastala sam na Vratniku, kao i ostatak moje porodice. Ne vjerujem da ću igdje naći ovo što imam ovdje. Čitava porodica mi je u Sarajevu, imamo dugu tradiciju, oko 500 godina. Dom je tamo gdje nam je srce, a moje je u Sarajevu", kaže ova lijepa Sarajka koja pamti prvi poslijeratni koncert na koji je išla.

"Tata me je odveo na Harijev koncert i to mi je bio prvi koncert. Zbog toga mi je bila velika čast i zadovoljstvo što sam mogla biti dio ovog Harijevog spota i to baš za pjesmu o mom Sarajevu", rekla je Selma.

Ova pjesma će nesumnjivo biti jedna od onih koje publika željno iščekuje da čuje i uživo, a priliku za to uskoro će imati, kako Sarajlije tako i gosti i posjetioci iz regiona.

Na velikom novogodišnjem koncertu u Sarajevu, ispred Vječne vatre, Hari obećava odličan provod, uz stare i nove hitove, mnogo emocija i dobre muzike.

"Pored Koševa, dječački san mi je bio da uvedem svoj grad u Novu godinu, na najljepšem mjestu gdje smo se sastajali s djevojkama, ispred Vječne vatre. Sjećanje ćemo prenijeti na veliku scenu, na spektakularan događaj. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pjesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere", rekao je Hari Mata Hari, prenosi FACE TV.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...