11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 4pm

Showbiz

Malea Emma (7) je američka senzacija, poklonio joj se i Ibra: Poslušajte kako pjeva američku himnu (VIDEO)

Djevojčica je u nedjelju ostvarila svoj najveći san i preko noći postala muzička senzacija – imala je čast da otpjeva američku himnu na stadionu StubHub Center u Los Angelesu prije utakmice kluba LA Galaxy, u kojemu trenutno igra i proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (36)

Foto: Printscreen

Malea Emma Tjandrawidjaja (7) počela je da pjeva prije nego što je prohodala, kažu njeni roditelji.

Djevojčica je u nedjelju ostvarila svoj najveći san i preko noći postala muzička senzacija – imala je čast da otpjeva američku himnu na stadionu StubHub Center u Los Angelesu prije utakmice kluba LA Galaxy, u kojemu trenutno igra i proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (36).

Foto: Printscreen

Sedmogodišnjakinja je nevjerovatno moćnim sopranom oduševila 25.000 gledalaca, a samo dva dana poslije broj njenih pratilaca na Instagramu porastao je na više od 24.000!

“Uvijek imam tremu prije nastupa. Srce počne jako da mi lupa, ali u nedjelju sam pomislila kako ništa ne može poći po zlu jer pjevam pjesmu koju Amerika baš jako voli”, rekla je talentovana Emma za ABC News.

Osim muzike i uzora Christine Aguilere (37), ona obožava glumu i plivanje, a svira i violinu i klavir, prenosi Slobodna-bosna.ba.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...