04242018uto
Last updatepon, 23 apr 2018 5pm

 

Showbiz

Siniša Mihajlović u skrivenoj kameri: Upoznao “zeta”, htio da ga “uhvati za nos i otkine mu glavu”

Kad se momak pojavio, nazvao ga “papi” i krenuo da se ponaša vrlo slobodno, jeo iz Sinišinog tanjira, podrigivao… Pitao je “tasta” šta misli o ideji da postane djed, a zatim i posvetio Viktoriji pjesmu “Ti si moja Ciganka”, što je posebno pogodilo Mihajlovića, budući da su mu širom Italije skandirali da je “Zingaro” (Ciganin)

Foto: Printscreen

Zašto se Italijani ovako “igraju sa životom”, kada znaju da Siniša Mihajlović ima prilično kratak fitilj?

Zabavne emisije u Italiji nalaze vrlo zanimljivim da se šale na račun Siniše Mihajlovića, iako su i sami svi svjesni da često zna da proključa i odreaguje krajnje neočekivano.

Tako je bilo i ovog puta, u novoj skrivenoj kameri koju su mu namjestili u jednom restoranu. Povod je bilo upoznavanje sa dečkom svoje ćerke Viktorije, a koji je od nje stariji 13 godina.

“Trenutno imaš 21 godinu, kada budeš imala 37, on će biti starac, a ti još djevojka”, rekao je Mihajlović ćerki i supruzi dok je čekao momka koji je kasnio cijelih 50 minuta.

Za to vrijeme je gledao njegove fotografije na kojima potencijalni zet nije nimalo reprezentativan dok, između ostalog, i liže pod, piše fudbal.hotspot.rs.

“Ima li neku normalnu sliku?”, gunđao je Miha.

Zatim se momak pojavio, nazvao ga “papi” i krenuo da se ponaša vrlo slobodno, jeo iz Sinišinog tanjira, podrigivao… Pitao je “tasta” šta misli o ideji da postane djed, a zatim i posvetio Viktoriji pjesmu “Ti si moja Ciganka”, što je posebno pogodilo Mihajlovića, budući da su mu širom Italije skandirali da je “Zingaro” (Ciganin)!

“Želim da mu opalim šamar! Uhvatiću ga za nos i otkinuću mu glavu”, rekao je u jednom momentu supruzi, koja se na to samo smješkala.

Pogledajte kako je izgledao susret:

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko će biti novi predsjednik Crne Gore?

Marko Milačić - 8.1%
Mladen Bojanić - 14.9%
Hazbija Kalač - 4.1%
Vasilije Miličković - 1.4%
Dobrilo Dedeić - 2.7%
Draginja Vuksanović - 17.6%
Milo Đukanović - 44.6%

Ukupno glasova: 74
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: april 16, 2018

Video dana

VIC NEDELJE