03182018ned
Last updatened, 18 mar 2018 2pm

 

Showbiz

DVIJE GODINE OD SMRTI GOSPODE Vendi: Moj Ekrem je ostao neprevaziđen! (VIDEO)

Naravno da mi nedostaje. Baš sam se skoro sjetila njega. Često ga pominjem. Mislim da se kroz rijalitije, koji se trenutno prikazuju, najbolje shvata koliko on tu fali. On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to, kazala je Vendi

Dvije godine navršile su se od smrti Ekrema Jevrića.

Fanovi i prijatelji čuvaju uspomenu na vlasnika hita „Kuća, poso“, a među njima je i Vesna Vukelić Vendi, koja je u rijalitiju bila bliska s Ekremom.

"Naravno da mi nedostaje. Baš sam se skoro sjetila njega. Često ga pominjem. Mislim da se kroz rijalitije, koji se trenutno prikazuju, najbolje shvata koliko on tu fali. On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati", rekla je Vendi za Kurir.

Podsjetimo, Ekrem je preminuo u 55. godini u Njujorku na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...