02242018sub
Last updatepet, 23 feb 2018 10pm

fast2top

 

Showbiz

Crnogorka osvojila prestižnu titulu: Kristina Đurković nova Mis Evrope

Lentu Mis Evrope osvojila je u konkurenciji predstavnica više od 100 zemalja, a na finalnoj večeri bilo je njih oko 60. Kristina je istakla da je uložila veliki trud, znanje i volju da bi ljepotom, elokvetnošću i na jedinstven način predstavila svoju zemlju

Tivćanka Kristina Đurković nova je Mis Evrope, odlučeno je juče na takmišenju "Miss Tourism World".

Na tom, jednom od najznačajnijih svjetskih izbora ljepote, crnogorska ljepotica je postigla veliki uspjeh plasmanom u finale takmičenja i osvojenom titulom.

Lentu Mis Evrope osvojila je u konkurenciji predstavnica više od 100 zemalja, a na finalnoj večeri bilo je njih oko 60.

Kristina je istakla da je uložila veliki trud, znanje i volju da bi ljepotom, elokvetnošću i na jedinstven način predstavila svoju zemlju.

''Osvajanje lente Miss Evrope za mene i moju Crnu Goru je jedan od najvećih uspjeha do sada. Radost i sreća i ponos, pa i nevjerica, i dalje su izražene. Ponosna sam što sam dostojno predstavila svoju zemlju, njene ljepote, turistički potencijal i naš narod, njegovu kulturu i sve vrijednosti kojim Crna Gora može samo da se ponosi. U velikoj konkurenciji najljepših djevojaka svijeta ja sam odnijela titulu Mis kontinenta Evrope, među 32 takmičarke iz Evrope", naglasila je ona za Montenegro magazin.

Kako je objasnila, par dana pred finalnu noć je bilo neizvjesno da li će moći da učestvuje, jer je povrijedila koljeno, prenosi rtcg.me.

"Ali, uz veliku pomoć svih ovdje u Maleziji i mojih roditelja koji su došli da mi pruže podršku uspjela sam da se donekle oporavim i pokažem u najboljem svijetlu u glamuroznoj finalnoj noći. Sad sam presrećna i sa svih strana svijeta mi stižu čestitke i radujem se što se svi raduju mom uspjehu'', kazala je Kristina.

Na tom takmičenj, čije su finale prenosile gotovo sve svjetske TV stanice, ocjenjivala se, pored ljepote, i harizma, elokventnost, kultura, poznavanje engleskog jezika i način prezentovanja detalja vezanih za predstavljanje zemlje iz koje kandidatkinje dolaze.

Svaka od njih pričala je o tradiciji, običajima, turističkim potencijalima i znamenitostima, a njihovo izlaganje bilo je potkrijepljeno emitovanjem video-materijala, slikama, prezentacijama i raznim diskusijama.

Crna Gora je ove godine po prvi put imala predstavnicu i devetnaestogodišnja Kristina je postigla zavidan uspjeh.

Kristina je studentkinja dva fakulteta - Vatel za francusko hotelijerstvo na UDG i diplomarija i bezbjednost na beogradskom univerzitetu.

Tokom finalne večeri nosila je haljinu koju je kreirala Sanja Bobar. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...