02242018sub
Last updatepet, 23 feb 2018 10pm

fast2top

 

Showbiz

Brega se oglasio povodom skandala na dočeku Nove godine: Evo šta je rekao o tuči Alena i Tife

Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović prvo su imali verbalni sukob, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine. Prvi je na binu izašao Alen, koji nije htio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. Tifa je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo. Potom su počeli da se biju

Foto: Printscreen

Skandal koji je izbio na dočeku 2018. godine bio je dugo tema broj jedan u medijima. Muzičari Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa su se potukli u Budvi.

Iako su dugo govorili da do sukoba nije ni došlo, na kraju su fotografije pokazale suprotno.

Sada se o tome prvi put oglasio i glavni čovjek u bendu Bijelo dugme, Goran Bregović. On je sukob prokomentarisao ovako:

"Nije se potukao hor u džamiji, ni crkveni hor. Potukla su se dva pjevača rokenrola ", rekao je Bregović za emisiju Premijera Vikend specijal, prenosi “Blic”.

Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović prvo su imali verbalni sukob, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine. Prvi je na binu izašao Alen, koji nije htio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. Tifa je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo. Potom su počeli da se biju. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...