10222019uto
Last updatepon, 21 okt 2019 6pm

Showbiz

Tuzlanin Adnan Lugavić proglašen za Lice godine svijeta

"Petu godinu zaredom osvajamo glavna priznanja na prestižnom svjetskom takmičenju novih lica The Look of the Year", izjavila je Jelena Ivanović, direktorica modne agencije Model Scouting Office, koja je nosilac ovog projekta

Foto: Printscreen

Adnan Lugavić (17) iz Tuzle, Lice godine Bosne i Hercegovine 2017, proglašen je Licem godine svijeta na prestižnom svjetskom izboru The Look Of The Year u Italiji.

"Petu godinu zaredom osvajamo glavna priznanja na prestižnom svjetskom takmičenju novih lica The Look of the Year", izjavila je Jelena Ivanović, direktorica modne agencije Model Scouting Office, koja je nosilac ovog projekta.

Nakon Kim Kosanović (Hrvatska), Maje Danici (Srbija) i Mie Maretić (Hrvatska), lica godine svijeta u kategoriji ženskog modela, potom Sare Đurić i Marije Žeželj, lica godine (beauty award), ovoga puta slavna statua pripala je Adnanu Lugaviću (modna agencija FreeStyle Models).

Foto: Printscreen

U žestokoj konkurenciji nalazili su se predstavnici više od 30 zemalja, a strani mediji prenose da lica sa naših prostora svaki put bivaju visoko plasirana, prenose Nezavisne.com.

Agentica Jelena Ivanović je nagrađena priznanjem u kategoriji model menadžmenta.

Lice godine tradicionalno selektuje nova lica modelinga, a agencija MSO pomaže njihovim karijerama u intrernacionalnim modnim prijestonicama. MSO pokriva modni menadžment u svih šest država bivše Jugoslavije, tako da je konkurs Lice godine jedinstvena prilika da nova lica budu viđena i da im se pruži šansa da uđu u orbitu internacionalnog modelinga.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...