03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Showbiz

Rizo Koljenović oduševio žiri emisije „Nikad nije kasno“, Rada Manojlović ga izljubila i čestitala (VIDEO)

Koljenović je otpjevao pjesmu „Djevojka sokolu zulum učinila“, a publika je njegov nastup nagradila gromoglasnim aplauzom. „U Vašem profilu ste otpjevali nešto kratko i odmah se čuje kakvog pjevača imamo ispred nas“, kazao je član žirija, kompozitor Saša Milošević Mare, prije nego što je Koljenović otpjevao pjesmu

Foto: Printscreen

Šezdesetjednogodišnji Rizo Koljenović iz Podgorice oduševio je žiri emisije „Nikad nije kasno“ izvođenjem pjesme „Djevojka sokolu zulum učinila“, a ni publika nije ostala ravnodušna, već je njegov nastup nagradila gromoglasnim aplauzom.

Rizo Koljenović je po profesiji geometar a, kako je kazao, u mladosti se bavio karateom, pa i danas sa lakoćom uradi 50-ak sklekova.

On je prije nastupa proćaskao sa žirijem, a svojom neposrednošću i duhovitošću oduševio je prisutne nasmijao i žiri i publiku.

„U Vašem profilu ste otpjevali nešto kratko i odmah se čuje kakvog pjevača imamo ispred nas“, kazao je član žirija, kompozitor Saša Milošević Mare, prije nego što je Koljenović otpjevao pjesmu.

Foto: Printscreen

Ipak, čini se da je njegovim nastupom najviše bila oduševljena pjevačica Rada Manojlović, koja je bila u žiriju. Ona je ustala i aplaudirala, a potom otišla do Koljenovića, poljubila ga i čestitala.

On se, očekivano, plasirao u naredni krug takmičenja.

Emisija „Nikad nije kasno“ je koncipirana tako da pravo učešća imaju svi stariji od 45 godina.

Koljenovićev nastup i predstavljanje pogledajte od 1:25:20 minuta.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...