03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Showbiz

Princeza i glumica Katarina Oksenberg očajna, jer ne može ćerku Indiju da otrgne od ozloglašene sekte

Oksenberg je bila iznenađena kad je vidjela koliko je njena ćerka mršava i molila ju je da napusti grupu, ali Indija nije željela da sasluša majku i prestala je da komunicira sa njom. Ubrzo je objavila status na Facebooku kako bi uverila majku i njene prijatelje da je dobro. Katarina je veoma zabrinuta za svoju ćerku i, kako je izjavila, “spremna je da uradi bilo šta samo da joj se vrati"

Katarina Oksenberg (Foto: Twitter)

Katarina Oksenberg, zvijezda serije "Dinastija" i ćerka Jelisavete Karađorđević, je prošle sedmice za magazin "People" ispričala kako je njena dvadesetšestogodišnja ćerka potpala pod uticaj lidera sekte pod nazivom Nxivm.

Oksenberg je željela da rakrinka grupu koja navodno pomaže ljudima i koju predvodi Kit Ranijer. Katarina je ispričala da je ona predložila ćerki Indiji 2011. godine da se prijavi na časove u grupu Nxivm koja navodno pomaže ljudima da se osjećaju bolje i koja radi na samopouzdanju mladih. Odmah na početku je primijetila da je grupa "čudna i jeziva", ali njenoj ćerki se dopao program koji je Ranijer pokrenuo prije 20 godina. Majka nije željela da stoji na putu odraslom djetetu, ali se situacija otela kontroli, piše Noizz.rs.

"Kurs psihologije sa praktičnom nastavom koji radi na savladavanju vještina koje obezbjeđuju uspjeh u životu", piše na sajtu Nxivm stranice.

Mišljenje o Kitovoj grupe se promijenilo u aprilu kad je Katarina razgovarala sa Boni Piesi, ženom koja je napustila kurs. Prema njenim riječima, grupa je zapravo sekta koja tjera svoje članove da budu na rigoroznoj dijeti i da ne tijelu imaju urezane incijale vođe grupe.

Indija Oksenberg (Foto: Facebook)

Boni je insistirala da Katarina uradi sve što može kako bi spasila ćerku.

Oksenberg je bila iznenađena kad je vidjela koliko je njena ćerka mršava i molila ju je da napusti grupu, ali Indija nije željela da sasluša majku i prestala je da komunicira sa njom. Ubrzo je objavila status na Facebooku kako bi uverila majku i njene prijatelje da je dobro.

"Ja sam super. Nikad ne bih dovela sebe ili ljude koje volim u bilo kakvu opasnost", napisala je Indija.

Katarina je veoma zabrinuta za svoju ćerku i, kako je izjavila, “spremna je da uradi bilo šta samo da joj se vrati".

Članak u New Yourk Timesu ističe da su gradonačelniku Njujorka poslate brojne prijave protiv grupe Nxivm. Bivši članovi grupe su istakli da im je bilo dozvoljeno da jedu 800 kalorija dnevno kako bi bili fizički privlačni po kriterijuma Kita Ranijera.

Slučaj o ozloglašenoj grupi visi u vazduhu. Čeka se reakcija i istraga nadležnih organa.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...