10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 7pm

New York

U Njujorku ubijen policajac: Ubica mu nakon tuče oteo pištolj i upucao ga

Mulkin je patrolirao ulicama oko gradskog kompleksa apartmana pola sata poslije ponoći u sklopu akcije istraživanja mogućih aktivnosti bandi. Mulkin i njegov partner pokušali su da uhapse čovjeka koji je izbjegao ispitivanje i krenuo da bježi, nakon čega je nastala tuča. Nepoznati muškarac zatim je izvukao Mulkinov pištolj i upucao ga tri puta

Foto: YouTube/Printscreen

Policijski službenik iz Njujorka koji se sukobio s naoružanim muškarcem, umro je rano u nedjelju u Bronksu nakon što je tri puta upucan, vjerovatno vlastitim pištoljem, prenosi AP News.

Muškarac koji je pucao u njega je takođe ubijen nakon što ga je pet policajaca upucalo. Još nije javno identifikovan. Policijska uprava Njujorka saopštila je da je ubijeni policajac tridesettrogodišnji Brajan Mulkin (Brian Mulkeen), prenosi “Avaz”.

“Noćas smo izgubili heroja”, rekao je gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio (Bill) na konferenciji za medije ispred Džejkobi kliničkog centra u Bronksu.

Mulkin je patrolirao ulicama oko gradskog kompleksa apartmana pola sata poslije ponoći u sklopu akcije istraživanja mogućih aktivnosti bandi. Mulkin i njegov partner pokušali su da uhapse čovjeka koji je izbjegao ispitivanje i krenuo da bježi, nakon čega je nastala tuča. Nepoznati muškarac zatim je izvukao Mulkinov pištolj i upucao ga tri puta.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...