04222019pon
Last updatepon, 22 apr 2019 11am

 

 

New York

Katarina Radivojević spoljni saradnik u srpskom konzulatu u Njujorku

Radivojevićeva, kako saznaju “Novosti”, nema diplomatski status, već je zadužena za poslove iz oblasti kulture, a ugovor sa njom je potpisan na tri mjeseca

Katarina Radivojević (Foto: Facebook)

Poznata glumica Katarina Radivojević odnedavno je dio osoblja srpskog konzulata u Njujorku, saznaju “Novosti”.

Popularna Zone, koja godinama živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, angažovana je kao spoljni saradnik u srpskom diplomatskom predstavništvu.

Radivojevićeva, kako saznaju “Novosti”, nema diplomatski status, već je zadužena za poslove iz oblasti kulture, a ugovor sa njom je potpisan na tri mjeseca.

U Njujorku za sada ne postoji srpski kulturni centar (mada se najavljuje njegovo otvaranje), a prema procjenama nadležnih, angažovanje ljudi iz svijeta kulture koji već žive na tlu Amerike bila je najisplativija verzija. 

Glumica je nedavno u srpskom konzulatu u Njujorku učestvovala u obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog ssvjetskog rata. Ona je početkom novembra, u prostorijama konzulata, izvela monolog iz monodrame “Milunka Savić”, autora Vesne Stanojević, a uoči projekcije dokumentarnog filma “Milunka Savić - heroina Velikog rata”, autora Slađane Zarić.

Katarina Radivojević, koja je u Srbiji stekla slavu naslovnom ulogom u hit ostvarenju Zdravka Šotre “Zona Zamfirova”, prije nekoliko godina preselila se u Los Anđeles. Mada u “prijestonici snova”, Holivudu, za sada nije postigla značajniji uspjeh, ostala je u SAD, ali je zadržala i glumačku poziciju u Srbiji.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...