03192018pon
Last updatepon, 19 mar 2018 10pm

 

New York

Njujork u strahu zbog stravičnog zločina: Dvije žene i dvoje djece pronađeni prerezanih vratova

Tijela su bila vezana i svima su bili prerezani vratovi, a radi se o majci (36) sa dvoje djece (pet i 11) i njenoj djevojci (22). Policija sumnja da se ne radi o nasumičnom činu nasilja, već da su namjerno odabrane kao žrtve, ali razlog je još nejasan

Foto: Twitter (Amanda Fries)

Američki grad Njujork obavio je veo misterije i straha, nakon što su u utorak pronađena četiri beživotna tijela, dvije žene i njihovo dvoje djece, dok se o potencijalnom ubici još ništa ne zna.

Kako prenose mediji, tijela su bila vezana i svima su bili prerezani vratovi, a radi se o majci (36) sa dvoje djece (pet i 11) i njenoj djevojci (22). Policija sumnja da se ne radi o nasumičnom činu nasilja, već da su namjerno odabrane kao žrtve, ali razlog je još nejasan.

Šef policije, Džejms Tedesko, rekao je za tamošnje medije da se radi o "činu divljaštva".

“Bavim se ovim poslom 42 godine i ne mogu da opišem ovo divljaštvo. Nemam riječi”, rekao je Tedesko.

On je dodao da policija za sada neće iznositi detalje o potencijalnim osumnjičenima, kao ni o žrtvama, prenosi “Blic”.

“Postoje indicije da se ne radi o nasumičnom zločinu. Apelujemo na ljude koji imaju bilo kakvo znanje o tome šta je moglo da se ovde dogodi, da nas kontaktiraju što je prije moguće”, istakao je Tedesko.

Šef policije je naveo da porodice žrtva još nisu obaviještene, zbog čega u javnost nisu iznošena imena nastradalih.

Izmasakrirana porodica pronađena je u podrumu kuće, oko jedan sat po lokalnom vremenu. Kako je rekao lokalni pastor, stariji sin nije bio u kući kada su se ubistva desila i vjerovatno je posljednji preživjeli član porodice.

“Dok ne uhvate tog koji je ovo uradio svakako ima razloga za strah. Ne znamo ko stoji iza ovog zločina. Dok ne otkrijemo treba da budemo na oprezu i zaključavamo vrata”, rekao je pastor Robins.

Dok traje potraga za misterioznim ubicom, članovi crkve razgovaraju sa djecom u lokalnom klubu za dječake i djevojčice, jer su potpuno traumatizovana, prenosi “Dejli Mejl”.

“Nekolicina ima noćne more od kada se sve ovo dogodilo. Mnogo odraslih je traumatizovano jer je to čudovište još napolju”, dodaje pastor.

Autopsija, koja je urađena u srijedu, trebalo bi da otkrije vrijeme smrti, kao i način na koji su žrtve ubijene. Policija je navela da još nema potencijalnu listu osumnjičenih, kao i da ne želi da objavi potencijalni motiv, kako ne bi narušili istragu.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...