12172017ned
Last updatesub, 16 dec 2017 4am

fast2top

 

New York

New York ove godine posjetio rekordan broj turista - 61,8 miliona

Međutim, priliv nije zaustavio gradske zvaničnike u pokušajima da osmisle načine da privuku još više turista. Njihova najnovija globalna kampanja, nazbana True York City, počinje oglasima na aerodromima, u podzemnim i na autobuskim stanicama širomsvijeta, kao i na hiljadama LinkNYC ekrana širom grada

Foto: Printscreen/Expoza Travel

Čini se da ništa, pa čak ni retorika i insistiranje predsjednika Donalda Trumpa na zabrani putnicima iz određenih zemalja da dolaze u SAD, ne može da zaustavi rast turista u New Yorku.

Gradska agencija za promociju turizma, NYC & Company, procjenjuje da će se broj posjetilaca ove godine ponovo povećati, na rekordnih 61,8 miliona, sa 60,5 miliona u 2016. To predstavlja povećanje od nešto više od dva odsto, piše Nytimes.com.

Međutim, priliv nije zaustavio gradske zvaničnike u pokušajima da osmisle načine da privuku još više turista. Njihova najnovija globalna kampanja, nazbana True York City, počinje oglasima na aerodromima, u podzemnim i na autobuskim stanicama širomsvijeta, kao i na hiljadama LinkNYC ekrana širom grada.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

 • Najnovije

 • Najcitanije

DEJAN ZLATIČANIN U NJUJORKU

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...