02252018ned
Last updatened, 25 feb 2018 3am

 

New York

Horor u luna parku: Djevojčica visila sa gondole, posjetioci je ohrabrivali da skoči i uhvatili je (VIDEO)

Kad je Howard (47) vidio da je djevojčica ispala iz gondole i da se jedva drži za nju, viknuo joj je da se ne boji. Njen brat je sve vrijeme u agoniji plakao jer nije imao dovoljno snage da joj pomogne i uvuče je nazad u gondolu koja se nalazi na oko osam metara visine

Foto: Printscreen

U luna parku u New Yorku 14-godišnja djevojčica je ispala iz viseće gondole, a vjerovatno joj je život spasio posjetilac Matthew Howard st, koji ju je dočekao ispod gondole i ublažio joj pad.

U parku u Queensburyju se, ubrzo nakon što su čuli vrištanje njenog mlađeg brata koji je bio s njom u gondoli, okupilo puno ljudi, od kojih su neki snimali šta se događa, a drugi trčali da zovu pomoć, javlja AP.

Kad je Howard (47) vidio da je djevojčica ispala iz gondole i da se jedva drži za nju, viknuo joj je da se ne boji. Njen brat je sve vrijeme u agoniji plakao jer nije imao dovoljno snage da joj pomogne i uvuče je nazad u gondolu koja se nalazi na oko osam metara visine, prenosi jutarnji.hr.

Foto: Printscreen

“U redu je! U redu je ako se pustiš! Ja ću te uhvatiti dušo”, vikao je Howard 14-godišnjakinji, koja je u jednom trenutku pustila gondolu.

Howardu je još nekoliko prolaznika pomoglo da je uhvate, pri čemu su svi skupa pali na pod.

Jedan muškarac je lakše povrijeđen, kao i djevojčica, a pomogli su im zdravstveni radnici koji su ubrzo stigli.

Još nije poznato šta se tačno dogodilo jer je gondola pregledana i s njom je sve u redu. Za sada je najbitniji brz oporavak i dobro djelo prolaznika koji nisu snimali nesreću, nego priskočili u pomoć.

Pogledajte video:

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...