09192017uto
Last updateuto, 19 sep 2017 2pm

fast2top

 

New York

Četrdeset pet godina “Kuma”: Coppola i glumci se okupljaju na Tribeca festivalu u New Yorku

Najavljeni su dolasci Al Pacina, Roberta De Nira, Roberta Duvalla, Jamesa Caana, Francisa Forda Coppole, Diane Keaton i glumica koja je glumila Michaelovu sestru, Talie Shire

 

Foto: Youtube

Prošlo je 45 godina od kada je snimljen jedan od najboljih filmova u istoriji prvi nastavak trilogije “Kum”.

Povodom tog velikog jubileja najavljeno je okupljanje članova glumačke postave - onih koji su još sa nama, kao i reditelja Francisa Forda Coppole.

Okupljanje je najavljeno za april, na filmskom festivalu Tribeca, koji je osnovao jedan od članova te kultne postave, Robert De Niro.

Foto: Youtube/Printscreen

U sklopu okupljanja, piše portal 100posto.hr, članovi ekipe koja je radila na filmovima odgovaraće na pitanja zainteresovanih gledalaca, nakon projekcije prva dva dijela. Treći “Kum” je podijelio publiku i kritiku, a neki smatraju da je priča trebala da se završi sa usamljenim Pacinom, koji je glumio Michaela Corleonea, kako zamišljeno gleda u prazno.

Coppola je u intervjuu iz 2011. godine rekao da nije siguran da su uopšte trebali da snimaju nastavke o mafijaškoj porodici.

Foto: Youtube/Printscreen

Bilo kako bilo, svi posjetioci njujorškog filmskog festivala doživjeće neobično iskustvo sa članovima porodice Corleone.

Najavljeni su dolasci Al Pacina, Roberta De Nira, Roberta Duvalla, Jamesa Caana, Francisa Forda Coppole, Diane Keaton i glumica koja je glumila Michaelovu sestru, Talie Shire.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

Currency ConverterVIC NEDELJE

  Kako doživjeti stotu      
  Kako doživjeti stotu

  Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine:

  - Dragi, da li si vidio moju knjigu?

  - Koji je naslov?

  - "Kako doživjeti stotu"

  - Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće.

  - Ali zašto?

  Read more...