01252021pon
Last updatepon, 25 jan 2021 4pm

New York

SAD: Deset sati bio zarobljen u autu ispod metar i po snijega, u posljednjem trenutku ga spasila policija (VIDEO)

Automobil Kevina Krezena (58) je u srijedu pred ponoć skrenuo s puta i zaglavio u snijegu u mjestu Ovego u saveznoj državi Njujork, potom ga je snijegom zatrpao kamion s plugom za čišćenje snijega s puta, a zatim je mećava dodala svoje, Kada ga je policija pronašla bio je u stanju hipotermije, s promrzlinama i više nije osjećao hladnoću

Kevin Krezen sa policajcem Džejsonom Koulijem koji ga je spasao (Foto: YouTube/Printscreen)

Američka policija je spasila vozača koji je 10 sati proveo bez grijanja zarobljen u automobilu ispod metar i po snijega, saopštile su vlasti.

Automobil Kevina Krezena (58) je u srijedu pred ponoć skrenuo s puta i zaglavio u snijegu u mjestu Ovego u saveznoj državi Njujork, potom ga je snijegom zatrpao kamion s plugom za čišćenje snijega s puta, a zatim je mećava dodala svoje.

Policija ga je našla u posljednjem trenutku pošto je duže od 10 sati bio u vozilu pod snijegom, u stanju hipotermije, s promrzlinama i više nije osjećao hladnoću.

Policijac Džejson Kouli koji ga je spasio rekao je da je Krezen bio toliko loše da ne bi preživio da je ostao u kolima još jedan sat.

Vozač je nekoliko puta mobilnim telefonom zvao pomoć, ali je signal njegovog telefona iz automobila pod brdom snijega bio toliko slab, da policija nije mogla da ga nađe.

Spasioci su potragu suzili na oblast dužine 4,8 kilometara uz rijeku Suskehana na koju je tokom mećave palo više od metar snijega.

Policajac - spasilac kaže da se redom peo na sniježne smetove i naišao na jedan koji je izgledao drugačije, ali da je tek kada se sagnuo i udario u bočni prozor, shvatio da je ispod automobil.

"Bio sam pomalo šokiran jer sam zapravo stajao gotovo na krovu automobila", kazao je Kouli, prenose “Vijesti”.

Kada je ostrugao snijeg s prozora i pitao ima li nekoga, zatrpani Krezen mu je odgovorio da je unutra i da više ne osjeća stopala.

Kouli ga je izvukao iz kola uz pomoć prolaznika.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE