01262021uto
Last updatepon, 25 jan 2021 9pm

New York

Njujork: Čekao je da voz uđe u stanicu i gurnuo ženu na šine: Spasilo je čudo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ovo je veoma uznemirujuće... Vidjeli smo osumnjičenog (na videu) kako čeka, kalkulišući koliko treba da se voz približi stanici”, rekla je zvaničnica njujorške policije Ketlin O’Rajli. Ovo je, međutim, samo jedan u nizu jezivih napada na metro stanicama u Njujorku. U srijedu veče je na stanici Brajant park 24-godišnji Džastin Pena gurnuo 36-godišnju ženu koja je odbila da mu da pare

Foto: Printscreen/The Sun

Jedna Njujorčanka gurnuta je pred voz koji je dolazio na stanicu metroa, a jezivi napad uhvaćen je bezbjednosnom kamerom.

Žena je, srećom, pala između šina, a ne na njih, i držala je glavu dolje dok je voz prolazio iznad nje na stanici Junion skver na Menhetnu u četvrtak oko pola 9 ujutro, kako su ispričali svjedoci i policija.

“Ovo je veoma uznemirujuće... Vidjeli smo osumnjičenog (na videu) kako čeka, kalkulišući koliko treba da se voz približi stanici”, rekla je zvaničnica njujorške policije Ketlin O’Rajli.

Ona je dodala da je povrijeđena žena, starosti 40 godina, pretrpjela samo manje povrede, ogrebotine na glavi i tijelu.

Beskućnik Aditja Vemulapati (24) uhapšen je zbog pokušaja ubistva, nemarnog ugrožavanja tuđeg života i napada, prenio je NBC news. Njemu je određen pritvor do 4. decembra, kad će se naći pred sudom.

“Vidio sam nekog kako pada na šine i pomislio: “Šta se ovo dođavola dešava?”, ispričao je svjedok Andre Gunter. 

NBC news javlja da dotična stanica metroa godišnje preveze oko 22 miliona putnika i da je na njoj bilo mnogo policajaca koji su ubrzo uhapsili osumnjičenog za napad.

Ovo je, međutim, samo jedan u nizu jezivih napada na metro stanicama u Njujorku. U srijedu veče je na stanici Brajant park 24-godišnji Džastin Pena gurnuo 36-godišnju ženu koja je odbila da mu da pare, prenosi Srbijadanas.com.

“Ovakvi napadi nemaju mjesta u našem sistemu. To su užasavajući incidenti koje niko ne treba da iskusi – i tačka. Nastavićemo blisku saradnju sa policijom da obezbijedimo sigurnost Njujorčana koji se voze metroom”, rekao je u saopštenju predstavnik okružnog tužioca Menhetna Andrej Berman.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE