09262020sub
Last updatepet, 25 sep 2020 9pm

New York

Horor na Menhetnu: Krenuo da siluje djevojku na stanici, niko nije okreno glavu niti htio da joj pomogne (VIDEO)

Nakon što je jedan stariji muškarac dobacio Rejesu na stanici, on je bijesno ustao, pogledao ga i pobjegao. Uznemirena žena je rekla poslije hvatanja Hosesa Rejesa da ju je gledao sve vrijeme u metrou, kao i da je namjerno izašla stanicu prije svoje kako bi izbjegla bilo kakvu neprijatnost s njim. Ipak, i on je tu izašao kako bi je silovao

Foto: Printscreen

Tridesetjednogodišnji Hoses Rejes iz Njujorka uhapšen je poslije potjere po Menhetnu nakon što je prijavljen pokušaj silovanja 27-godišnje djevojke.

Rejes prilikom hapšenja nije pružao otpor, ali je mrmljao sebi u bradu da su sve žene iste.

Muškarac je po izlasku iz metroa, naočigled drugih i potpuno nezainteresovanih prolaznika, napao jednu ženu. Oborio ju je na pod, legao na nju i izvadio polni organ.

Dok je ona vrištala, nekoliko Njujorčana je, umesto da joj pomogne, snimalo ovu scenu, što će se, opet, pokazati kao ključni dokaz za tužilaštvo kada Rejesa budu teretili za zločin u najavi.

Nakon što je jedan stariji muškarac dobacio Rejesu na stanici, on je bijesno ustao, pogledao ga i pobjegao. Uznemirena žena je rekla poslije hvatanja Hosesa Rejesa da ju je gledao sve vrijeme u metrou, kao i da je namjerno izašla stanicu prije svoje kako bi izbjegla bilo kakvu neprijatnost s njim. Ipak, i on je tu izašao kako bi je silovao.

Korisnici mreža bijesni su na snimatelja čiji je video obišao svijet.

"Trebalo bi njega pretući, a ne Rejesa, jer nije uradio ništa da pomogne nesrećnoj ženi već je snimao”, komentar je bijesnih građana, prenosi espreso.rs.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE