10292020čet
Last updatečet, 29 okt 2020 7pm

Najnovije vijesti

U 67. godini: Preminula slavna glumica Neda Arnerić

Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, a pronašao ju je brat koji je danas htio da obiđe sestru

Foto: Printscreen/Blic TV

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, saznaje "Blic".

Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, a pronašao ju je brat koji je danas htio da obiđe sestru.

Glumica se, kako nezvanično saznaje “Blic”, nedavno vratila sa zimovanja.

Neda Arnerić je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru.

Iza sebe je ostavila brojne uspješne i zapažene uloge.

Završila je Devetu gimnaziju i već sa 16 godina upisala se na Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Međutim, nije završila Akademiju jer je zakon branio da studenti prve i druge godine snimaju filmove i predstave, a Nedi su stizale brojne ponude koje nije mogla da odbije.

Njeni roditelji su insistirali da bude fakultetski obrazovana jer su se plašili da neće imati od čega da živi kada popularnost prođe. Zato je glumica zagrejala stolicu i 1980. godine je diplomirala istoriju umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Već 1966. je debitovala u filmu “San”, sa samo 13 godina. Njen šarm tih godina je naveo televiziju da snimi šou "Mala Neda" i privukao strane producente. Tako je Arnerićeva igrala veće uloge u filmovima "Hamsin" (1970), "Malo, Mnogo, Strastveno" (1971), "Pakost" (1971) i "Shaft u Africi" (1973).

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE