09262020sub
Last updatepet, 25 sep 2020 9pm

Najnovije vijesti

Advokatica Jasmina Koričić poginula u eksploziji bombe na pragu svoje kancelarije

U Bihaću je poznato da je nakon smrti brata, preduzetnika kojem su neki poslovni partneri ostali dužni novac, Koričić preuzela obavezu da putem svoje advokatske kancelarije naplati te dugove u ime porodice. Da li se u ovoj priči krije i mogući motiv ubistva, pokazaće rezultati policijske istrage

Policijska uprava Bihać dobila je jutros u 08.30 sati dojavu o ekspoloziji u Ulici Bihaćkih branilaca, Bišćanima poznatijoj kao Brklja, ispred advokatske kancelarije „Koričić”.

 

Ubijena je Jasmina Koričić, advokatica koja je došla na posao u kancelariju. Kada je otvarala ulazna vrata odjeknula je eksplozija. Nezvanično,eksplozivna naprava bila je vezana za vrata.

 

Kako nezvanično saznaje Avaz, eksplozija se desila kada je advokatica Jasmina Koričić prilikom otključavanja kancelarije aktivirala eksplozivnu napravu, uslijed čega je smrtno stradala.

Prema riječima Ale Šiljdedića, portparola MUP USK, na licu mjesta se nalaze pripadnici MUP-a koji vrše uviđaj kako bi se saznalo da li je eksplozivna naprava postavljena ili bačena, a još se čeka i potvrda identiteta nastradale.

Na licu mjesta je Azra Ibrahimpašić, dežurna tužiteljka Kantonalnog tužilaštva Bihać.

Kako Avaz saznaje, advokatica Koričić pretežno je radila parnične postupke. U Bihaću je poznato da je nakon smrti brata, preduzetnika kojem su neki poslovni partneri ostali dužni novac, Koričić preuzela obavezu da putem svoje advokatske kancelarije naplati te dugove u ime porodice. Da li se u ovoj priči krije i mogući motiv ubistva advokatice Jasmine Koričić, pokazaće rezultati policijske istrage.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE