08122020sri
Last updatepon, 10 avg 2020 7pm

Najnovije vijesti

Sin milionera jurio “poršeom”, zabio se u “hondu”, među poginulim žena i dijete (VIDEO)

Suprug (41) poginule žene zaustavio se na odmorištu kako bi otišao u toalet, kada se “porše” zaletio u njegovu “hondu”. Vidio je scenu i izjurio iz wc-a vrišteći, ali njegovu suprugu i dijete već je progutala plamena buktinja

Mladi sin grčkog milionera izgubio je kontrolu nad “poršeom”, silazivši sa autoputa između Atine i Delfija, i zabio se u parkirani automobil. U stravičnoj eksploziji koju su zabilježile nadzorne kamere poginulo je četvoro ljudi.

George Vakakis (24), sin vlasnika lanca supermarketa Džambo i njegov suvozač ostali su na mjestu mrtvi, kao i 33-godišnja majka i njeno dijete koji su bili u “hondi” parkiranoj pored zgrade.

Snimak, koji se odmah proširio internetom, prikazuje “porše” koji se brzinom od 250 kilometara na sat zabio u Hondu, a udarac je bio toliko jak da su oba vozila udarila u zgradu i eksplodirala, prenosi “Kurir”.

Suprug (41) poginule žene zaustavio se na odmorištu kako bi otišao u toalet, kada se “porše” zaletio u njegovu “hondu”. Vidio je scenu i izjurio iz wc-a vrišteći, ali njegovu porodicu već je progutala plamena buktinja. Pokušao je da im pomogne, ali nije uspio i, uprkos šoku, uspio je da pozove policiju i vatrogasce.

Jedan od preminulih iz “poršea” izbačen je iz automobilaa prilikom udara, ali je umro od povreda, dok je drugi poginuo u automobilu.

Vakakis je bio u Grčkoj, u posjeti svojoj porodici tokom kratkog odmora od svojih studentskih obaveza u Sjedinjenim Američkim Državama.

Policija je pokrenula istragu i utvrdila da je “poršeom” jurio 250 kilometara na sat, što je duplo brže od dozvoljenih 120 kilometara na sat.

Vakakis mlađi je smatran budućim nasljednikom očevog cartva koje uključuje više od 80 prodavnica širom svijeta, od kojih su 52 u Grčkoj.

U 2015. godišnja dobit Džamba procijenjena je na 568 miliona eura. 

UPOZORENJE: VIDEO JE UZNEMIRUJUCEG SADRZAJA
  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE