11132019sri
Last updateuto, 12 nov 2019 9pm


Podgoričanka Lejla Ćorović proglašena najljepšom Evropljankom

Predstavljajući Crnu Goru na jednom takvom takmičenju i pritom biti krunisan je jedna velika pobjeda. To je zapravo pobjeda svih nas, našeg društva. Srce mi je puno. Za mene ovo takmičenje predstavlja skup žena koje su tu da pokažu ne samo fizičku ljepotu, već i unutrašnju vrijenost, manire i kulturu što je na kraju dalo prednost tome i dovelo me do krune, priča Lejla

Foto: FOS (Privatna arhiva)

Podgoričanka Lejla Ćorović proglašena je najljepšom Evropljankom. Na takmičenju koje je održano od 30. oktobra do 2. novembra u Destinu na Floridi, ona je u konkurenciji od 500 djevojaka uspjela da zasijeni žiri i ponese ovu laskavu titulu. O takmičenju i prestižnom priznanju, Lejla govori za FOS.

Ova 23. godišnja djevojka je završila Fakultet za turizam na Univerzitetu Mediteran, a modelingom se nikada nije profesionalno bavila. To je bio samo hobi, pa se nije nadala da će jednog dana stići i do ovog takmičenja.

Foto: FOS (Privatna arhiva)

„Boraveći u Južnoj Karolini i saznavši za ovaj događaj odlučila sam da se prijavim i predstavim Crnu Goru kao i State (Južnu Karolinu), gdje trenutno boravim. Ispunjavala sam sve uslove i preliminacija je prošla uspješno. Učestvovalo je oko 500 žena. Iskreno, vjerovala sam da se mogu daleko plasirati i spremala sam se mjesecima. Na kraju, ishod svega je bio i više nego što sam očekivala“, kaže Lejla za FOS.

Osjećaj nakon pobjede i titule najljepše žene Evrope, teško je opisati riječima.

„Predstavljajući Crnu Goru na jednom takvom takmičenju i pritom biti krunisan je jedna velika pobjeda. To je zapravo pobjeda svih nas, našeg društva. Srce mi je puno. Za mene ovo takmičenje predstavlja skup žena koje su tu da pokažu ne samo fizičku ljepotu, već i unutrašnju vrijenost, manire i kulturu što je na kraju dalo prednost tome i dovelo me do krune“, priča Lejla i dodaje:

Foto: FOS (Privatna arhiva)

„Žiri su sačinjavali  ljudi koji su izuzetno kompetentni za ovu oblast a među njima i članovi iz America’s Next Top Model showa. Pored fizičke ljepote, predstavljale smo taj inner beauty i sve što krasi unutrašnju vrijednost jedne žene. Našu edukaciju, posao, karijeru, kulturu, zemlju, manire i kreativnost. To je ono što se, pored svega, jako cijeni i na šta se poeni teško zarađuju kod žirija“.

Upravo je titula najljepše omogućila da iduće godine učestvuje na Fashion Weeku 2020. koji će biti održan u Njujorku. Nakon toga slijedi i Majami.

Pored modelinga voli da putuje, uči strane jezike i trenira.

Foto: FOS (Privatna arhiva)

„To me ispunjava i pomaže da se disciplinujem kao kompetentna ličnost. Tu treniram i svoj um gdje vježbam da budem strpljiva, uporna, istrajna i, što je najvažnije, konstanta u tome što radim. Sve se odrazi na život čovjeka i snovi neće postati realnost dok se mi ne pokrenemo, zgrabimo ih i jako radimo na njima“, rekla je Lejla za FOS.

Berane: U subotu, 26. oktobra, u Gimnaziji „Panto Mališić“ omaž Ivanu Raičeviću

Ivan Raičević je, poslije srednje škole, kao jedan od najboljih učenika beranske gimnazije, uspješno završio Ekonomski fakultet u Podgorici, ali kao stipendista Opštine Berane vratio se u svoj rodni grad i započeo radnu karijeru u tadašnjoj lokalnoj upravi. Bio je vrsni ekonomista, pa se prve savremene biznis inicijative ne samo u Beranama, već i u Crnoj Gori, vežu za njegovo ime

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...