11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 2pm

Amina Marković, reprezentativka Crne Gore

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore počela je pripreme za izazove koje ih očekuju u naredna dva mjeseca, prvo na Igrama malih zemalja, a potom i na Eurobasketu.

Među izabranicama Jelene Škerović našlo se i ime Njujorčanke Amine Marković (23 godine).

Amina, čiji su roditelji porijeklom iz Plava, košarkašku afirmaciju je stekla u SAD, igrajući za ekipu univerziteta Fairleigh Dickinson. Prošle godine, nakon završetka studija, potpisala je profesionalni ugovor s poljskom ekipom Widzew Lódz, a zatim i je prešla u Les Squales (Francuska).

 Amina ima veliku podršku porodice. Kaže da joj je čast i zadovoljstvo što danas nosi dres Crne Gore.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

    Policajci i vatrogasci      
    Policajci i vatrogasci

    Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

    Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

    Read more...