10172019čet
Last updatečet, 17 okt 2019 6pm

Almir Hot, advokat iz Njujorka

U trenutku kada novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država čini sve kako bi imigrantima zagorčao život, jedini koji mu se mogu suprostaviti su oni koji poznaju zakon.

Almir Hot je jedan od njih!

Ovaj mladi čovjek je uspješni advokat iz New Yorka koji ima dozvolu za rad u državama New York i New Yersey, dok mu je rad na bazi federalnog prava (kao za imigraciju) dozvoljen širom SAD.

Hot je priznat advokat i pred višim sudom za žalbe, kao što je United States Court of Appeals for the Second Circuit, gdje je stekao posebno priznanje i pravo da predstavlja svoje klijente.

Almir Hot, porijeklom Gusinjanin, skoro četiri godine ima sopstvenu advokatsku firmu Hot Law, P.C. na 305 Broadway, preko puta Imigracionog suda 26 Federal Plaza na Manhattanu. Od početka karijere bavi se imigracionim pravom, tako da je stekao značajno iskustvo i ugled kada je u pitanju ta oblast.

Pored imigracionog, Hot se bavi i drugim područjima prava, uključujući i porodično pravo, pravo za nekretnine, građevinska prava, kao i ugovorno pravo.

Usluge za imigraciona prava koje pruža Almir Hot uključuju informacije o promjenama u imigracionom pravu od dolaska novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, aplikacije za sve vrste viza (poslovne, porodične, itd), reprezentaciju pred svim kancelarijama i konzulatima za imigraciju, aplikacije za sve vrste azila, odbranu od deportacije pred sudom, aplikacije za državljanstvo, pripreme žalbi i reprezentaciju pred sudom za imigracione žalbe, Board of Immigration Appeals (BIA), žalbe i reprezentacije pred višim američkim sudovima itd.

Almir Hot godinama uspješno zastupa i predstavlja svoj narod pred američkim sudovima, kancelarijama, konzulima za imigraciju.

Hot je jedan od rijetkih advokata koji će vam preporučiti opcije koje su najbolje za vas. Poznat je po tome što se maksimalno zalaže za svoje klijente. Ono što je sigurno jeste da Hot nudi kvalitetne pravne usluge, sa naglaskom na profesionalnost, integritet i posvećenost slučaju.

Za sva pravna pitanja Hota možete pozvati na broj telefona 646-593-8814. Konsultacije su besplatne.

Na kraju da istaknemo, ovo nije nikakva reklama za advokata Hota. U pitanju je naša želja da vam preporučimo stručnog i poštenog advokata koji će vam na najbolji mogući način pomoći, ukoliko imate pravnih problema u SAD.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...