10172019čet
Last updatečet, 17 okt 2019 6pm

Nikola Vučević

Nikola Vučević, centar Orlando Medžika i crnogorske reprezentacije, već godinama važi za jednog od najboljih igrača iz Evrope koji igraju u NBA.

U nedavnom izboru slavnog magazina ESPN, Vučević se našao na devetom mjestu liste najboljih internacionalaca NBA za narednu sezonu.

Po analizi ESPN-a, koja uzima u obzir brojne statističke parametre i kompletan sastav timova za narednu sezonu, kako bi se procijenio značaj pojedinaca za igru kompletnog tima, Vučević je napredovao u odnosu na prošlogodišnju listu za jednu poziciju.

"Njegov učinak i važnost za igru Orlanda bio bi još veći da se tim nije značajno pojačao dovođenjem Serža Ibake i Bizmaka Bijomba na pozicijama pod košem. Time se konkurencija povećala, pa se očekuje da učinak Vučevića bude nešto manji", objasnio je analitičar ESPN-a Kevin Pelton.

Iako važi za jednog od najboljih centara NBA lige, čiji se ugovor mjeri milionima, Nikola se odazvao selektoru Bogdanu Tanjeviću i predvodiće reprezentaciju Crne Gore u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo.

Očekuje se da popularni Nik bude igrač koji će voditi reprezentaciju do pobjeda, baš kao što to radi u dresu Orlando Medžika gdje je u prošloj sezoni imao učinak od 18,2 poena i 8,9 skokova.

Prvi meč u kvalifikacijama izabranici Bogdana Tanjevića igraju 31. avgusta protiv Slovačke u Podgorici.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...