04212019ned
Last updatesub, 20 apr 2019 9pm

 

 

Kultura

Dragan Bjelogrlić potresen smrću Marka Nikolića: "Bio mi je kao ćale. Zbogom Gigo Moj"

U "Boljem životu" igrao mi je Ćaleta, legendanog Gigu. Kada smo snimali "Senke" pričali smo dugo kako je odnos Bobe i Gige nešto najlepše što smo i ja i on napravili u svojim glumačkim kreacijama. Kad god bi se sreli  udario bi me blago po potiljku, kao Giga Bobu. Bio je moj "glumački Ćale"

Smrt Marka Nikolića, čuvenog Gige Moravca, iz "Boljeg života" rastužila je cijelu Srbiju, a od njega se emotivno oprostio i Dragan Bjelogrlić koji je otkrio po čemu će pamtiti ovu glumačku veličinu sa kojim je od početka svoje karijere često dijelio kadar. Dragan je skrhan i neutešan, te kaže da su on i Giga imali premalo vremena.

- U filmu “Boško Buha” Marko Nikolić je igrao našeg komadanta, koga smo svi zvali "Ćale". U "Boljem životu" igrao mi je Ćaleta, legendanog Gigu. Kada smo snimali "Senke" pričali smo dugo kako je odnos Bobe i Gige nešto najljepše što smo i ja i on napravili u svojim glumačkim kreacijama. Kad god bi se sreli  udario bi me blago po potiljku, kao Giga Bobu. Bio je moj "glumački Ćale" - kaže Dragan Bjelogrlić.

On za Gigu Moravca ima samo lepe reči, te kaže da je u životu voleo žene, te da su žene volele njega.

- Bio je divan, topao čovek, lepo je pevao, svirao gitaru, više voleo da priča o pecanju nego o glumi, voleo je žene i žene su volele njega. U svim mojim rediteljskim projektima ostvario je divne uloge. Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati. Zbogom Gigo moj - rekao je Dragan Bjelogrlić za "Blic".

Izvor: Blic

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...