03192018pon
Last updatepon, 19 mar 2018 10pm

 

Kultura

Hrvatski duo 2Cellos snimio spot za pjesmu "My Heart Will Go On" (VIDEO)

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekat", poručili su muzičari koji su se nedavno vratili sa Maldiva, gdje su milijarderima svirali na dočeku Nove godine na jednom privatnom ostrvu

Foto: Printscreen

Svjetski poznati duo 2Cellos objavio je spot za pjesmu "My Heart Will Go On", poznatu iz filma “Titanik”, a video se može pogledati na YouTube servisu.

Reditelj spota je Aleksandar Kerekeš Keky sa kojim su hrvatski čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser već sarađivali na ekranizaciji numere "Now We Are Free", iz filma "Gladijator", piše portal Vijesti.me.

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekat", poručili su muzičari koji su se nedavno vratili sa Maldiva, gdje su milijarderima svirali na dočeku Nove godine na jednom privatnom ostrvu. 

Novi singl izdvojen je sa aktuelnog albuma "Score" koji 2Cellos trenutno promovišu na svjetskoj turneji u pratnji orkestra. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...