02242018sub
Last updatesub, 24 feb 2018 9pm

 

Kultura

Ljubiša Samardžić u kritičnom stanju: Glumcu se ljekari bore za život

“Ljubiša Samardžić je u izuzetno kritičnom stanju, ugrožen mu je život i ljekari čine sve što je njihovoj moći”, ispričao je za “Blic” dobro obaviješten izvor

Foto: Printscreen

Glumac Ljubiša Samardžić je već nekoliko dana u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, piše “Blic”.

Ljubiša Samardžić je u decembru imao tešku operaciju mozga, a kako saznaje taj list, trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na odjeljenju hematologije, i ljekari se bore za njegov život.

“Ljubiša Samardžić je u izuzetno kritičnom stanju, ugrožen mu je život i ljekari čine sve što je njihovoj moći”, ispričao je za “Blic” dobro obaviješten izvor.

U decembru, kada je Smoki bio na operaciji, ljekari su imali optimistične prognoze, a tri mjeseca kasnije spekulisalo se da se glumac zbog glavobolja, vrtoglavica i mučnina na kratko vratio u bolnicu. Ipak, ova glumačka legenda se u martu pratnji supruge pojavila na beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma, gdje je prikazan njegov film “Panta rei”.

Tokom svečanosti otvaranja, iz prvog reda, obraćajući se prisutnima i praćen gromoglasnim aplauzom, rekao je:

“Nemam riječi. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vrijeme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje. Ponosan sam što ste organizovali tako dobru manifestaciju koja će živjeti duže nego ja, logično. Dosta se toga u ovom prostoru izmijenilo. To me i dira i pospješuje. Drago mi je što će na programu biti i filmovi stvaralaca iz republika bivše Jugoslavije”.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...