09282020pon
Last updatepon, 28 sep 2020 4pm

Kultura

Raspisan konkurs za nagrade “Risto Ratković” i “Ratkovićeve večeri poezije”

Za nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za nagradu

Foto: “Ratkovićeve večeri poezije“ 

Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije“ (RVP) raspisala je konkurs za nagradu “Risto Ratković” i konkurs za nagradu “Ratkovićeve večeri poezije”, koji traje do 15. jula 2020.

Za nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za nagradu.

Predloge mogu slati izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Zbog nastale pandemije zainteresovani treba da dostave PDF objavljene knjige, sa CIP-om i fotografijom naslovne strane, koju predlažu za nagradu na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., saopšteno je iz RVP.

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti PDF rukopisa neobjavljene zbirke poezije koji je potpisan šifrom i sa kontakt podacima, imenom i prezimenom  autora na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Predlagači garantuju za autentičnost dostavljenog djela i za saglasnost autora za učešće na konkursu.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE