11222019pet
Last updatepet, 22 nov 2019 4pm

Glas Dijaspore

Consular days in Detroit on June 15

Herewith we inform that the Consulate General of Montenegro in New York will organize Consular days in Detroit, on June 15, 2019.

Our citizens can obtain consular services at: 8515 15 Mile Road, MI, 48312-Sterling Heights.

We welcome all our citizens to contact the Consulate General, and to schedule appointments in order to obtain consular services (passport application, travel documents, certified power of attorney, registration of marriage, registration in the Register of birth and citizens, verification of citizenship status and etc.).

The contact number of the Consulate General of Montenegro in New York is 212 661 5400.

CONSUL GENERAL

Amb. Zeljko Stamatovic

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...