11222019pet
Last updatepet, 22 nov 2019 4pm

Glas Dijaspore

Navijači izabrali: Denis Ličina (16) najbolji igrač FK Union 05 Kayl/Tetange iz Luksemburga

U konkurenciji je bilo devet igrača: Kenzo Fabro (CS Sannem, 21), Denis Ličina (Union 05 Kayl/Tetange 16), Michael Bakare (Union Remich/Bous, 19), Christhope Schröeder (FF Norden, 18), Yannis Bucci (Kehlen, 21), Maxime Schott (Grevenmacher, 21), Scott Kops (Steinsel, 18), Pol Risch (Steinsel, 18) i Adriel Guimaraes (Medernach, 21 godina)

Denis Ličina, čiji roditelji vode porijeklo iz Bihora, izabran je za najboljeg igrača do 21 godine u FK Union 05 Kayl/Tetange iz Luksemburga, po izboru izboru navijača.

Šesnaestogodišnji Denis je dobio najviše glasova, a u prethodnoj sezoni pokazao je da je ljubimac publike i istinski fudbalski majstor na koga se može računati.

“Veoma sam srećan zbog nagrade. Ona je ujednio i nagrada našem klubu Union 05 Kayl/Tetange i za sve moje saigrače, jer bez njih ne bih mogao ništa da pokažem. Duboko sam zahvalan svima koji su glasali za mene, a nagrada mi daje podstrek da još više radim na sebi, treniram i pomognem mom klubu u sljedećoj sezoni, kako bi smo postizali još bolje rezultate i našoj vjernoj publici dokazivali da nisu uzalud uz nas”, kazao je Denis.

FK Union 05 Kayl/Tetange (Denis je treći sa lijeve strane) 

U konkurenciji je bilo devet igrača: Kenzo Fabro (CS Sannem, 21), Denis Ličina (Union 05 Kayl/Tetange 16), Michael Bakare (Union Remich/Bous, 19), Christhope Schröeder (FF Norden, 18), Yannis Bucci (Kehlen, 21), Maxime Schott (Grevenmacher, 21), Scott Kops (Steinsel, 18), Pol Risch (Steinsel, 18) i Adriel Guimaraes (Medernach, 21 godina).

Od 834 glasača Denis Ličina je dobio 350 glasova, 95 više od drugoplasiranog Adriela Guimeraesa. Trećeplasirani je bio Maxime Schott, od koga je Denis imao 127 glasova više.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...