05192019ned
Last updatened, 19 maj 2019 5am

 

 

Glas Dijaspore

Konzularni dani 3. i 4. maja u prostorijama KC “Rumija” u Čikagu

Vršiće se sve konzularne usluge: aplikacije za pasoš (mobilna biometrija), upis u registar rođenih i državljana, upis braka, ovjere izjava i punomoćja. Predstavnici konzulata vršiće i usluge uzimanja biometrijskih podataka, kao i pruženje drugih konzularnih usluga za starije i nepokretne osobe u kućnim posjetama u prethodno dogovorenim terminima, saopšteno je iz Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku

Generalni konzulat Crne Gore u Njujorku obavještava iseljenike u Čikagu je da će 3. i 4. maja biti održani Konzularni dani.

Manifestacija će u biti održana u prostorijama Kulturnog centra “Rumija” u petak, 3. maja, od 15 do 21 čas, i u subotu od devet do 13 časova.

Sa strankama će, kako je saopšteno, razgovarati generalni konzul, ambasador Željko Stamatović, i konzul Amer Cikotić.

“Vršiće se sve konzularne usluge: aplikacije za pasoš (mobilna biometrija), upis u registar rođenih i državljana, upis braka, ovjere izjava i punomoćja. Predstavnici konzulata vršiće i usluge uzimanja biometrijskih podataka, kao i pruženje drugih konzularnih usluga za starije i nepokretne osobe u kućnim posjetama u prethodno dogovorenim terminima”, saopšteno je iz Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku.

Zainteresovani se mogu javiti u Konzulat na broj telefona 2126615400 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...