03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Glas Dijaspore

Zahvalili se fudbalerima na uspjehu: ZK “Bihor” organizovao zabavno veče

“Skoro da nije bilo ozbiljnije fudbalske smotre gdje naš tim, na čelu sa istinskim sportskim entuzijastama Mustafom Muhovićem i Tufom Čivovićem, nije osvojio pehar. Hvala vam momci, istinski sportisti. Pokazali ste kako se fer i sportski dolazi do velikih pobjeda”, rekao je predsjednik UO ZK “BIHOR”, Esko Halilović

Foto: Fokuspress

Motivisani uspjehom svojih fudbalera, koji su osvojili prvo mjesto na tradicionalnoj smotri fudbala koja se svake godine u junu održava na sportskim terenima grada Cesanža, iz ZK “Bihor” su u Centru za kulturu u Rumelanžu organizovali zabavno veče.

Sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a prisutne je zabavljao pjevač Mirsad Taraniš.

Foto: Fokuspress

Spletom igara sa prostora Balkana predstavilo se KUD “Evropa”.

Predsjednik UO ZK “BIHOR”, Esko Halilović, je rekao da to udruženje daje sve od sebe kako bi se na polju sporta i kulture postizali što zapaženiji rezultati, da bi na taj način bili prepoznati kako u Luksemburgu, tako i u zemlji porijekla.

Foto: Fokuspress

“Skoro da nije bilo ozbiljnije fudbalske smotre gdje naš tim, na čelu sa istinskim sportskim entuzijastama Mustafom Muhovićem i Tufom Čivovićem, nije osvojio pehar. Hvala vam momci, istinski sportisti. Pokazali ste kako se fer i sportski dolazi do velikih pobjeda”, rekao je Halilović.

Foto: Fokuspress

Na smotri učestvuje šezdesetak ekipa doseljenika iz raznih zemalja svijeta u Luksemburg, a ekipa ZK “Bihor” svake godine osvaja prvo ili drugo mjesto.

Faiz Softić

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...