07032020pet
Last updatepet, 03 jul 2020 4pm

Glas Dijaspore

Odložena sjednica Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima

Na predlog Predsjedništva Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, termin održavanja redovne godišnje sjednice Savjeta definisaće se naknadno, a u skladu sa razvojem epidemiološke situacije u svijetu

Foto: Uprava za dijasporu

Redovna godišnja sjednica Savjeta za saradnju sa dijasporom – iseljenicima koja je zakazana za 29. jul 2020. godine, odložena je zbog neizvijesnosti u pogledu otvaranja granica sa zemljama iz kojih dolaze članovi Savjeta za saradnju sa dijasporom, te generalno neizvijesne situacije iz ugla bezbjednosti putovanja.

Na predlog Predsjedništva Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, termin održavanja redovne godišnje sjednice Savjeta definisaće se naknadno, a u skladu sa razvojem epidemiološke situacije u svijetu.

U cilju ostvarivanja kontinuiteta u radu ovog tijela, predsjedništvo Savjeta predložilo je da se do kraja jula mjeseca održi elektronska sjednica Savjeta na teme od interesa za našu dijasporu-iseljenike, a o čijim zaključcima će blagovremeno obavijestiti zainteresovanu javnost, saopšteno je iz Uprave za dijasporu.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE