01282021čet
Last updatesri, 27 jan 2021 2pm

Glas Dijaspore

BSCG će poslati novčanu pomoć kriznom štabu Crne Gore: Apel iseljenicima da ne zaborave rodnu grudu

Bošnjački savez Crne Gore u Njujorku pozvao je svoje članove da donacijama pomognu državne institucije Crne Gore i najugroženije stanovnike. BSCG je, ujedno, na elektronskoj sjednici donio je odluku da odgodi sve aktivnosti planirane za ovu godinu, uključujući proslavu Dana nezavisnosti, 21. maja i turnir u košarci.

BSCG će poslati novčanu pomoć kriznom štabu Crne Gore.

"Još jednom apelujemo da naši iseljenici ne zaborave u ovim teškim vremenima Crnu Goru. Preko naših organizacija u Njujorku: Islamska zajednica Plav Gusinje, Fondacija Gusinje, Euro Gusinje i Bošnjački savez Crne Gore, može se donirati novac. Danas je najmanje bitno preko koje ćete organizacije donirati. Pokažimo humanost i jedinstvo", navodi se u saopštenju, koje potpisuje predsjednik Esad Rastoder.

Iz ove organizacije su se zahvalili Fondaciji Gusinje, Euru Gusinje, Islamskoj zajednici Plav- Gusinje u NY i Rumiji iz Čikaga, kao i medijima: Gusinje-Plav.com, Portalu Revije Fokus i radiju New York, koji daju svoj doprinos u ovim teškim vremenima za CG i planetu.

Ovlašćena osoba za prikupljanje sredstava ispred BSCG je Hasan Pupovic, kojeg možete kontaktirati na broj telefona 1917-826-1930.

 

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE