10172019čet
Last updatečet, 17 okt 2019 6pm

Zvornička policija isključila iz saobraćaja pijanog pješaka: Šemso bio u “alkoholnoj komi”!

Policajci su opazili čovjeka kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnim putem. Odmah su ga podvrgnuli kontroli, koja je uglavnom rezervisana za vozače, a alkotest je pokazao da je potpuno pijan

Foto: Printscreen

U mjestu Kozluk pored Zvornika, u istočnoj Bosni, policija je bila prisiljena da interveniše kako bi iz saobraćaja "isključila" pješaka koji je potpuno pijan teturao cestom pa su procijenili da predstavlja opasnost za druge prolaznike i vozače, prenijeli su lokalni mediji.

Četrdesetdevetogodišnji muškarac, koji je naknadno identifikovan kao Šemso B, imao je nesreću nakon vesele noći da naiđe na policijsku patrolu koja je kontrolisala stanje u saobraćaju.

Opazili su ga kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnim putem. Odmah su ga podvrgnuli kontroli, koja je uglavnom rezervisana za vozače, a alkotest je pokazao da je potpuno pijan.

"Sprovedenim alkotestiranjem utvrđeno je da ima 4,46 g/kg alkohola u organizmu", stoji u saopštenju zvorničke policijske uprave.

Prema standardnim mjerenjima, prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od četiri promila svrstava se u kategoriju takozvane alkoholne kome i po pravilu znači da je osoba popila više od litar žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatima, policajci su odlučili da Šemsa B. "isključe iz saobraćaja", pa su ga odvezli u pritvor na triježnjenje.

Iz zvorničke policije ovaj slučaj su iskoristili kao povod da pozovu sve učesnike u saobraćaju da paze šta rade, a na pješake su apelovali da ne hodaju po cesti ako su pijani, javlja Hina, prenosi Jutarnji.hr.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...