03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Hit snimak: Užice dobilo prvi kružni tok, vozači ne umiju da ga koriste (VIDEO)

Strahovanja da bi užički vozači, nenaviknuti na ovakve vrste raskrsnica, mogli napraviti kurcšlus na kružnom toku prije nego što "obnove gradivo", odmah po njegovom puštanju u saobraćaj pokazala su se kao opravdana, a ovaj video snimak već je "obišao" domaće društvene mreže

Foto: Printscreen

Samo nekoliko sati pošto je juče u Užicu otvoren kružni tok, prvi u gradu, napravljen je i prvi saobraćajni prekršaj, i to kakav!

Strahovanja da bi užički vozači, nenaviknuti na ovakve vrste raskrsnica, mogli napraviti kurcšlus na kružnom toku prije nego što "obnove gradivo", odmah po njegovom puštanju u saobraćaj pokazala su se kao opravdana, a ovaj video snimak već je "obišao" domaće društvene mreže, piše Blic.rs.

Osnovno pravilo u kružnom toku je da se prilikom ulaska u raskrnicu mora voziti u desnu stranu, ali je jedan od vozača usmjerio automobil u kontra smjeru.

Ne samo da je skrenuo lijevo i vozio u susret automobilima koji su se pravilno kretali, već je iz raskrnice izašao trakom predviđenom za ulazak, a ne izlazak iz kružnog toka.

Možda bi se prekršaj i mogao tolerisati da pravila vožnje na kružnom toku nisu regulisana sa čak 60 saobraćajnih znakova i jasno iscrtanom horizontalom signalizacijom.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...