10182019pet
Last updatepet, 18 okt 2019 4pm

Skandal: Direktorica dozvolila DJ Krmku da u školi snima spot, nakon reakcije javnosti podnijela ostavku

Muzičar iz BiH DJ Krmak snimio je spot sa “erotskim elementima, provokativno obučenom ‘profesorkom’ i učenicima statistima” u toj smederevskoj školi. Ministarstvo je navelo da je sadržaj spota omalovažavajući za nastavnike i ulogu škole

Direktorka Osnovne škole “Dimitrije Davidović” u Smederevu, u kojoj je snimljen spot “Profesorice” DJ Krmka, podnijela je ostavku poslije burne reakcije javnosti.

Inspekcija Ministarstva prosvjete obavila je vanredni nadzor u školi, a sastao se i Školski odbor, sazvan na zahtjev roditelja. Za vršioca dužnosti direktora škole postavljen je Dragan Petković, nastavnik muzičkog, piše rs.n1info.com.

Ministarstvo je u srijedu saopštilo da je odluka o ustupanju školskog prostora za snimanje ovakvog sadržaja nedopustiva, dodajući da neko ko obavlja funkciju direktora škole ne bi smio da postupi na način koji je neprihvatljiv za jednog prosvjetnog radnika.

Muzičar iz BiH DJ Krmak snimio je spot sa “erotskim elementima, provokativno obučenom ‘profesorkom’ i učenicima statistima” u toj smederevskoj školi. Ministarstvo je navelo da je sadržaj spota omalovažavajući za nastavnike i ulogu škole.

“Po saznanjima Ministarstva prosvjete, direktorka škole nije imala saglasnost Republičke direkcije za imovinu za odluku o ustupanju prostora za snimanje spota. Saglasnost nije tražena od Ministarstva, a da jeste, ne bismo je dali”, navodi se u saopštenju.

Navodeći da je direktorka škole izjavila da “nije tražila, pa samim tim ni bila upoznata sa scenarijom muzičkog spota”, Ministarstvo je ocijenilo da je to “apsolutno neprihvatljivo”.

Snimanje ovog spota uznemirio je roditelje i prosvjetne radnike.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...