10262020pon
Last updatepon, 26 okt 2020 1pm

Pijani Banjalučanin u policiji imao pravo na jedan telefonski poziv, nikada nećete pogoditi koga je pozvao

Drugi Banjalučanin je zeznuo policajce tako što im je dao ključeve svog automobila, a potom pozvao taksi, otišao kući po rezervne ključeve i vratio se po svoj auto parkiran pored ceste na mjestu na kojem su ga zaustavili

Foto: "Avaz"

Jedan poziv na koji imaju pravo svi koji ostanu zadržani u stanici na triježnjenju, on je iskoristio da naruči roštilj, piše “Blic”.

Njega je policijska patrola jednog jutra pronašla u parkiranom autu dok je drijemao. Kad su prišli automobilu da vide je li s čovjekom unutra sve u redu, shvatili su da je pijan i da nema šanse da vozi pa su ga odvezli u stanicu na triježnjenje.

Nakon što su mu rekli da ima pravo na poziv, on je primio telefon. Dok su policajci mislili da će nazvati nekog od članova porodice, on je okrenuo broj poznatog banjalučkog grilla i naručio sedam porcija ćevapa. Hranu nije naručio samo sebi, već i policajcima koji su bili s njim.

Drugi Banjalučanin je, prenosi “Avaz”, zeznuo policajce tako što im je dao ključeve svog automobila, a potom pozvao taksi, otišao kući po rezervne ključeve i vratio se po svoj auto parkiran pored ceste na mjestu na kojem su ga zaustavili.

Po originalne ključeve otišao je nekoliko dana kasnije.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE