08132020čet
Last updatesri, 12 avg 2020 7pm

Cirkus u Leskovcu: Mlada odlučila da svom prezimenu doda suprugovo, a onda je na svadbi nastala opšta tuča!

“K...o!”, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar. Po riječima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto. “Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju ‘pedigre’ uspješnih leskovačkih privrednika”, pričaju muzičari

Dok je u bijelom svijetu odavno normalno da mladenci skoče padobranom i zavjetuju se na zajednički život, ili porodice prihvataju istopolne brakove, u Leskovcu je došlo do tuče svatova samo iz razloga što je mlada odlučila da, pored suprugovog, zadrži i svoje prezime.

Kako saznaje Jugmedia, “nesrećni” incident među svatovima se dogodio prije par nedjelja u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

Kako prenosi “Kurir”, po riječima zaposlenih u gradskoj matičnoj službi, u posljednjih godinu dana svega 20 odsto djevojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

“K...o!”, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar.

Po riječima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju ‘pedigre’ uspješnih leskovačkih privrednika”, pričaju muzičari.

“O ovom, do sada u Lekovcu nezabilježenom incidentu, danima se ispredaju i nadograđuju priče po kuloarima, ali mi vam prenosimo svedočenja očevica”, piše “Kurir”.

“Kada je svekrva tašti ,odnosno prija priji, u jeku svađe rekla: ‘Glupa k...o!’, ova joj je odgovorila: ‘A što sam glupa?’, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani”, prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču do posljednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno. 

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE